دانلود مقاله سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان ۲۳ ص فرمت Word
فهرست مطالبمقدمه: 3سفرهآرایی: 4آداب یک پذیرایی رسمی و تشریفاتی 4آداب و اصول پذیرایی از میهمان 9مدل تزیین سالاد مدرن به سبک میز غذای اروپایی 13میزبانی به سبک فرانسوی 19سبک رایج در سالن VIP 20غذا از چپ، نوشیدنی از راست 20آلاکارت 20دقت و سرعت عمل 21پلو و کبابها 21نتيجه گيري: 22منابع: 22
تعداد مشاهده: 2490 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 23
حجم فایل:1,068 کیلوبایت