بررسي سيستم تشخيصي الايزا براي تعيين ميزان سموم آرد گندم

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
امروزه الایزا به عنوان یکی از قدرت­مندترین روش­های آزمایشگاهی- تحقیقاتی در جهان مطرح می‏باشد. این روش از حساسیت و اختصاصیت بسیار بالایی برخوردار است تا آن‏جا که هم اکنون يكي از اصلي‏ترين روش‏ها در زمینه­ های مختلف علوم حیاتی از شناسایی و تشخیص ویروس­ها، باکتری­ها، انگل‏های پروتوزوآ، متازوآ و سموم گرفته تا شناسایی مقادیر بسیار کم هورمون­ها و ملکول­های حیاتی در پزشکی بالینی وآزمون‏های تحقیقاتی می‏باشد. قارچ‏ها، عامل تولید انواع مایکوتوکسین‏ها مي­باشند که از متابولیت‏های سمی نسبتاً مقاومند و باعث آلودگی مواد غذایی و احیاناً محیط اطراف می­شوند. قارچ­ها علاوه بر تولید مایکوتوکسین­ها و سایر متابولیت­های سمی، تغییرات عمده‏ای را در غلات به وجود می­آورند كه از آن‏ها مي‏توان به کاهش ارزش تغذيه ‏اي محصول در اثر تجزیه پروتئین­ها، چربی­ها، قندها، تولید متابولیت­های کاهش ‏دهنده آروما، کاهش میزان گلوتن و در نتیجه کاهش ارزش فرآوری آرد و تاثیر بر روی خصوصیات رئولوژیکی خمیر اشاره نمود. با توجه به رطوبت بالای هوا در بیشتر ماه‏های سال در اکثر نقاط کشور که مستعد برای رشد قارچ است و شرایط نامناسب نگهداری گندم و آرد در بسیاری از سیلوها و انبارهای آرد و عدم توجه برخی از نانوایان به نگهداری اصولی آرد به دلیل ناآگاهی و یا قیمت پایین آن و اهمیت فراوان آرد در جیره غذایی مردم ایران، بررسی میزان آلودگی‏های قارچی آرد و گندم بسيار حائز اهميت می‏باشد كه در اين بررسي با كاربرد و روش سيستم تشخيصي الايزا كه يكي از روش‏هاي شناسايي نوين مي‏باشد به منظور شناسايي اين سموم و پيشگيري از ايجاد آلودگي در آرد گندم پرداخته ‏ايم.
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7581 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 9

حجم فایل:67 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل